Seizoenskaart
Traiteur
Menuvoorstellen
Driegangenmenu
Gevulde tongreepjes met kreeft rondom een garnaalfantasie
• Carrousel van bighaasje en groentenfantasie met Gildebiersaus
• Geglaceerde aardbeien met Engelse saus en roomijs
• Koffie met zoetjes
- € 57,00
Gastronomisch viergangenmenu
Consommé met groentenparels en sherry of Broccoliroomsoepje met tomatenblokjes
• Zeebaarsfilet gevuld met fijne groentjes en St. VĂ©ransaus
• Ossehaas met asperges, spinazieflan en gevuld raapje of Parelhoenfilet in amandelen gewenteld, met fruitgarnituur en Romeinse saus of Kalfsnoot gevuld met oesterzwammen, gateau van groenten en portosaus
• Korfje met exotisch fruit en honingijs of Hagelandse ijsbeker met bessoorten of Geglaceerde aardbeien met roomijs
- € 63,50
Voorkeursmenu
Hagelandse vissoep geglaceerd met bieslookroom (specialiteit van het huis)
• Grillade: bediening (groep < 20 personen) of onder buffetvorm
• Nagerechtenbuffet van kazen, fruit, ijs, taarten, mousses, ...
- Prijs per persoon € 58,50
- Uitbreiding met koffiebar € 5,50
- Aperitief bij aankomst(Cava & fruitsap) & hapje van het huis € 8,50
Zomermenu's Kasteel van Horst
Menu 1
Aspergesoep met Noordzeedelicatessen
• Duet van kwartel en oesterzwammen onder een korstje
• Lamskoteletjes in een zomers groentenweelde en tijmsaus
• Kasteel van Horst nagerechtenfestijn
- € 54,50
Menu 2
Krokant slaboeketje met kreeftje en gaspachosaus
• Gevulde courgettebloemen en tongreepjes in een romig kruidensoepje
• Gebakken kalfsrug, gateau van groenten, primeurs en portosaus
• Aardbeienfantasie met verse munt
• Buffet met koffie, versnaperingen en zoetjes
- € 54,50
Menu 3
Tonnetje van gerookte zalm en zeebaars, tomatenblokjes en basilicumsaus
• Bouillon van duifjes met tuinkersravioli's
• Grilladebuffet met lam, gemarineerd gebraad, ossehaas, kalkoen, bighaasjes, groenten- en saladebuffet, nieuwe aardappelen, warme sausjes
• Kasteel van Horst nagerechtenfestijn
- € 54,50
Menu 4
Klare bouillon met witte en groene asperges
• Zeebaarstimbaaltje gevuld met kreeft en garnaal in venkelsaus
• "Magret" van eend met fruitgarnituur, een pakje van verse vijgen en framboossaus
• Kasteel van Horst nagerechtenfestijn
- € 54,50
Menu 5
Fantasie van asperges met een gateau van garnaal, krab en citrusvruchten
• Geurige bouillon van oesterzwammen, Kempische hoen en kervel
• Met porto gemarineerde ham in korstdeeg temidden een palet van primeurgroenten en een aardappeltaartje
• Kasteel van Horst nagerechtenfestijn
- € 55,00
Menu 6
Fleurig slaatje van kreeft en mango met Sevruga kaviaarroomsaus
• Gevulde courgettebloemen en tongreepjes in een romig kruidensoepje
• Filet van Brabants rund met asperges, timbaaltje van tomaten en dragon, nieuwe aardappelen in peterselieboter
• Kasteel van Horst nagerechtenfestijn
- € 64,50
Menu 7
Romige soepje van groene asperges en gerookte zalm
• Gebakken rode barbeel met venkel, "Raifort"korstjes en preisabayon
• Grilladebuffet met : lam, gemarineerd gebraad, ossehaas, kalkoen, bighaasjes, groenten- en saladebuffet, nieuwe aardappelen, gratin dauphinois, sausjes
• Kasteel van Horst nagerechtenfestijn
- € 60,50
Menu 8
"Nage" van kwartel en lentegroenten en groene kruiden
• Zeebaars in een krokant kleedje op een flensje van jonge worteltjes en truffel- mousselinesaus
• Carrousel van gevulde lamsrug met rozemarijn, primeurgroenten en Parijse aardappelnootjes
• Kasteel van Horst nagerechtenfestijn
- € 64,50