Seizoenskaart
Traiteur
Koud & warm buffet
Koud
Praagse ham in de klem
• Wildpastei van 't huis
• Gevulde eend met sinaasappelgarnituur
• Gebraad met gevulde appelen
• Rosbief "à la Russe"
• Versierde roze zalm
• Gerookte forelfilet met mierikswortelsaus
• Tomaat met grijze garnalen
• Terrine van lot, paling en zalm
• Brabantse broodgarnituren
• Cocktail
• Tartare
• Kruiden en Mayonaise
Warm
Panaché van vis à la nage
• Paling in 't groen
• Kalkoen op Nele's wijze
• Lamskoteletjes met seizoengroenten
• Haantje in rode wijnsaus
Koude salades en groenten
Wortelsla met dragon
• Seldersla met appeltjes en noten
• Komkommersla met komijnzaadjes
• Tomatensla met zure roomsaus
• Asperges
• Bloemkool in lichte currysaus
Warme salades en goenten
Kersen in wijnsaus
• Wijnpeertjes en appelcompote
• Bloemkool in lichte currysaus
• Gebakken witloof
• Aardappelgratin
- € 59,50
Regionaal buffet
Volgens het aantal personen en het seizoen zullen wij het assortiment van de gerechten aanpassen (min. 50 personen)
Soep naar keuze bediend aan tafel
• Zalm met trappistbiersaus
• Lot met prei
• Paling in 't groen
• Konijn met mosterdsaus en groenten
• Lamsboutjes met bospaddestoelen
• Fruitgarnituren
• Warme seizoengroenten
• Gevulde aardappel met kruidenpuree
• Aardappelgratin en boerenbrood
- € 50,50