Seizoenskaart
Traiteur
Koude Voorgerechten
- Wildpastei in korstdeeg met Cumberlandsaus en kramiektoast€ 22,50
- Zalmreepjes met een garnituur van groene boontjes en kruidige tomatencoulis€ 24,00
- Najaarsslaatje met rivierkreeftjes en coulis van gele tomaatjes€ 24,00
- Fantasie van witloof, appeltjes, gebakken tongreepjes en romige sherrysaus€ 24,00
- Terrine van gevogelte met ganzenlever, appeltjes, druifjes en Sauternegelei€ 25,00
- Slaatje met gebakken ganzenlever, peertjes en bessen€ 28,00
- Lauwe kreeft op knapperige groentengarnituurtjes€ 28,00
Warme Voorgerechten & Vis
- Gevulde schartong met kruidenpuree en schuimige tomatencoulis€ 25,00
- Gegrilde staartvis met venkel, spekjes en Pernodsaus€ 25,00
- Roodbaarsfilet in een Florentijns kleedje en avocadosaus€ 25,00
- Tongfilet met witloof en verfijnde mousselinesaus€ 26,00
Soepen
- Pompoensoep met tomatenblokjes en gevogeltereepjes€ 9,00
- Holsbeekse witloofsoep geglaceerd met peterselieroom€ 10,00
- Vélouté van oesterzwammen € 11,50
- Wildbouillon € 12,50
Hoofdschotels
- Varkenshaasje in Bourgognesaus en gateau van paddestoelen€ 30,00
- Gemarineerde kalfsrug met gevuld witloof en tomatencoulis€ 38,00
- Lamskroon met een palet wintergroenten€ 38,00
- Everzwijnrug met 4-pepersaus, herfstgroenten en selderkroketjes€ 40,00
- Fazant met witloof, spruitjesflan en gevulde spinazieblaadjes€ 40,00
- Hertfilet met een oesterzwamkorfje en groentenparels€ 43,00
Nagerechten
- Geglaceerd fruitsoepje en vanille-ijs€ 12,00
- Muntroomijs in een tulpgebakje en lauwe chocoladesaus€ 12,00
- Passievruchtenflan met citrusvruchten en frambooscoulis€ 12,00
- Bladerdeeggebakje met honingijs en Williamperen€ 12,00
- Flensjes met geflambeerde rode vruchten en roomijs€ 12,00
- Profiterols gevuld met nootjesijs en overgoten met chocoladeroom€ 12,00
- Nagerechtenbord met 5 citroenfantasieën€ 14,00