Seizoenskaart
Traiteur
Koude Voorgerechten
- Wildpastei in korstdeeg met Cumberlandsaus en kramiektoast€ 18,00
- Licht gerookte eendenfilet met een slaboeket en radijssaus€ 18,00
- Zalmreepjes met een garnituur van groene boontjes en kruidige tomatencoulis€ 18,50
- Parfait van fazant met reepjes witloof en bospaddestoelen€ 18,50
- Najaarsslaatje met rivierkreeftjes en coulis van gele tomaatjes€ 19,00
- Fantasie van witloof, appeltjes, gebakken tongreepjes en romige sherrysaus€ 19,00
- Mozaïek van gerookte zalm en tongrolletjes in tuinkerssaus€ 19,00
- Terrine van gevogelte met ganzenlever, appeltjes, druifjes en Sauternegelei€ 20,00
- Slaatje met gebakken ganzenlever, peertjes en bessen€ 24,00
- Lauwe kreeft op knapperige groentengarnituurtjes€ 28,00
Warme Voorgerechten & Vis
- Gevulde schartong met kruidenpuree en schuimige tomatencoulis€ 17,00
- Korstgebak met bospaddestoelen en zwezeriken€ 18,00
- Gegrilde staartvis met venkel, spekjes en Pernodsaus€ 18,50
- Roodbaarsfilet in een Florentijns kleedje en avocadosaus€ 19,00
- Parfait van St.Jacobsvruchten, oesters, kreeftjes en broccoli€ 17,50
- Tongfilet met witloof en verfijnde mousselinesaus€ 20,00
- Tarbot met fijne groenten, paddestoelreepjes en St.Véransaus€ 25,00
- Warme kreeft met fijne groentjes en Champagnesaus€ 30,00
Soepen
- Pompoensoep met tomatenblokjes en gevogeltereepjes€ 9,00
- Kwartelbouillon met groentenparels en sherry€ 9,50
- Luchtig soepje van forellen en venkel€ 10,00
- Holsbeekse witloofsoep geglaceerd met peterselieroom€ 9,50
- Wildbouillon € 10,50
- Vélouté van oesterzwammen en fazant€ 11,50
- Zeevruchtenbouillon met kreeft, tong en oesters€ 20,00
Hoofdschotels
- Varkenshaasje in Bourgognesaus en gateau van paddestoelen€ 23,50
- Parelhoentjes met wijnpeertjes, bosbessen en druifjes€ 23,50
- Gevulde konijnenrug met auberginetimbaaltje en saus uit Dyon€ 25,50
- Gemarineerde kalfsrug met gevuld witloof en tomatencoulis€ 29,50
- Lamskroon met een palet wintergroenten€ 31,00
- Everzwijnrug met 4-pepersaus, herfstgroenten en selderkroketjes€ 32,00
- Fazant met witloof, spruitjesflan en gevulde spinazieblaadjes€ 29,50
- Haasfilet in herfsttooi€ 32,00
- Reemedaillons met een oesterzwamkorfje en groentenparels€ 33,00
Nagerechten
- Geglaceerd fruitsoepje en vanille-ijs€ 12,00
- Muntroomijs in een tulpgebakje en lauwe chocoladesaus€ 12,00
- Passievruchtenflan met citrusvruchten en frambooscoulis€ 12,00
- Bladerdeeggebakje met honingijs en Williamperen€ 12,00
- Flensjes met geflambeerde rode vruchten en roomijs€ 12,00
- Profiterols gevuld met nootjesijs en overgoten met chocoladeroom€ 12,00
- Nagerechtenbord met 5 citroenfantasieën€ 14,00
Menu's
Menu 1
Slaatje van rogvleugel, sinaasappel en roze pepertjes
• Gevulde parelhoenborst met groentengarnituur, oesterzwammen en portosaus
• Geglaceerde aardbeien met roomijs en verse munt
• Festijn van zoetjes, taarten en gelegenheidsgebak
• Koffie en thee in buffetvorm
- € 58,50
Menu 2
Bouillabaissesoepje met gevulde zeebaarsfilet
• Kalfsnoot met seizoensgroenten en aardappelgratin
• Bavarois van passievrucht met fruitgarnituur en kiwisaus
• Koffie en thee in buffetvorm
- € 56,50
Menu 3
Broccoliroomsoep met tomatenblokjes en kruiden
• Gevulde zalmfilet met fijne groenten en mousselinesaus
• Gebraiseerd lendestuk met verse vijgen, fruitgarnituur en Dauphine-aardappelen
• Korfje muntroomijs met chocoladesaus
• Festijn van zoetjes, taarten en gelegenheidsgebak
• Koffie en thee in buffetvorm
- € 63,50