Seizoenskaart
Traiteur
Koude Voorgerechten
- Licht gerookte eendenfilet met vijgen en meloen in een slaboeket€ 23,00
- Aspergesalade met kreeft€ 24,00
- Gevulde zalmrolletjes rondom asperge en tomatenblokjes€ 23,50
- Kroon van St.Jacobsvruchten, artisjokken en waterkers€ 26,50
- Kreeftsalade met mango en passievruchtensaus€ 30,00
Warme Voorgerechten
- Zeebaars met groentensliertjes, gember en fijne kerriesaus€ 23,00
- Gevulde melktongfilets op een kruidenbedje en tomatenmousse€ 23,00
- Licht gerookte Schotse zalm met spekjes en trappistbiersabayon€ 23,00
- Tagliatelli met langoustines, rivierkreeft en Nantuasaus€ 26,00
- Tarbotfilet met aspergepunten en St.Véransaus€ 30,00
Soepen
- Broccoliroomsoep met tomatenblokjes en fijne kruiden€ 10,00
- Visbouillon met groentenbrunoise en schelpdieren€ 12,00
- Klare kwartelbouillon met asperges en kervelflan€ 11,00
- Romige soep van witte en groene asperges met gevogeltewit€ 10,00
- Bouillabaise van Noordzeevissen€ 22,00
Hoofdschotels
- Parelhoentje op zuiderse wijze met gratin van tomaten en courgettes€ 28,50
- Gemarineerd bighaasje op Florentijnse wijze en groentenfantasie€ 30,00
- Ballotin van Mechelse koekoek in Stiltonsaus€ 32,00
- Lamskroon met rozemarijnsaus en primeurgroenten€ 38,00
- Ossehaas met seizoensgroentjes en Perigordsaus€ 42,50
Nagerechten
- Moes van passievruchten met aardbeien en frambozen€ 13,00
- Sauternesoepje met witte perziken en bosaardbeien€ 22,00
- Bord met nagerechtenfantasieën€ 20,00