Seizoenskaart
Traiteur
Koude Voorgerechten
- Waaier van gemarineerde palingfilet en korfje met primeurs€ 18,00
- Licht gerookte eendenfilet met vijgen en meloen in een slaboeket€ 18,00
- Aspergesalade met kreeftbavarois en rivierkreeftjes€ 18,50
- Gevulde zalmrolletjes rondom aspergeflan en tomatenblokjes€ 19,00
- Kroon van St.Jacobsvruchten, artisjokken en waterkers€ 19,50
- Mozaïek van gerookte vis met een slaboeketje en kaviaarroomsaus€ 20,50
- Lotmedaillon met sliertjes gerookte zalm en radijsdressing€ 22,00
- Soufflé van Praagse ham, ganzenlever en truffelsausje€ 23,00
- Kreeftsalade op exotische wijze met mango en passievruchtensaus€ 28,50
Warme Voorgerechten
- Zeebaars met groentensliertjes, gember en fijne kerriesaus€ 18,00
- Gevulde melktongfilets op een kruidenbedje en tomatenmousse€ 18,00
- Licht gerookte Schotse zalm met spekjes en trappistbiersabayon€ 19,00
- Bladerdeeggebakje met groentenparels en St.Jacobsvruchten€ 19,50
- Tongrolletjes met zalmvulling en kreeftbotersaus€ 20,00
- Gegrilde medaillon van staartvis met venkel en kleine tomaatjes€ 20,50
- Tagliatelli met langoustines, rivierkreeft en Nantuasaus€ 23,00
- Tarbotfilet met aspergepunten en St.Véransaus€ 26,50
Soepen
- Broccoliroomsoep met tomatenblokjes en fijne kruiden€ 8,50
- Visbouillon met groentenbrunoise en schelpdieren€ 9,50
- Klare kwartelbouillon met asperges en kervelflan€ 10,00
- Romige soep van witte en groene asperges met gevogeltewit€ 9,00
- Voorjaars "pot au feu" met jonge duifjes € 12,50
- Bouillabaise van Noordzeevissen€ 17,00
Hoofdschotels
- Praagse ham in korst € 26,00
- Gemarineerd bighaasje op Florentijnse wijze en groentenfantasie€ 25,00
- Ballotin van Mechelse koekoek, gebakken peertjes en perzik in Stiltonsaus€ 27,00
- Konijnfilet met morieltjes en eikezwammen€ 28,50
- Parelhoentje op zuiderse wijze met gratin van tomaten en courgettes€ 25,50
- Gevulde kalfsnoot met 't fijnste uit de moestuin€ 29,50
- Ossehaas met aspergegarnituur en Perigordsaus€ 31,50
- Lamskroon met rozemarijnsaus en primeurgroenten€ 31,50
- Lamsnootjes met soufflé van tomaten, groene boontjes en aspergepunten€ 32,50
Nagerechten
- Moes van passievruchten met aardbeien en frambozen€ 11,00
- Korfje met exotisch fruit en honingijs€ 11,00
- Flensjes gevuld met aardbeienparfait en bessoorten€ 11,00
- Sauternesoepje met witte perziken en bosaardbeien€ 12,00
- Bord met nagerechtenfantasieën€ 14,00